Φροντιστήριο Μελισσίων
>
>
Φροντιστήριο Μελισσίων

Φροντιστήριο Μελίσσια

Το φροντιστήριό μας ιδρύθηκε το 2010 από τους Δημήτρη Δασκαρόλη (Φυσικός MSc), Θωμά Καραγιάννη (Μαθηματικός MSc) και Γκέλη Παπανικολάου (Φιλόλογος ΜΑ).

Το εκπαιδευτήριό μας εξυπηρετεί τις περιοχές των Μελισσίων, των Βριλήσσιων, του Αμαρουσίου, της Πεντέλης και του Χαλανδρίου, δημιουργώντας μία μαθητική κοινότητα αποτελούμενη από πολλά διαφορετικά σχολεία.

Με την ολοκλήρωση μίας πολύ επιτυχημένης δεκαετίας, αισθανόμαστε δυνατοί και αισιόδοξοι να δώσουμε μία διαφορετική πνοή στην εκπαιδευτική διαδικασία. Επιδιώκουμε, και θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε, το καλύτερο δυνατό για τους μαθητές μας, παρέχοντας πληρότητα προετοιμασίας για τις ενδοσχολικές και τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Προτεραιότητά μας είναι να δίνουμε στους μαθητές μας όλα τα εφόδια, ώστε να κατορθώσουν να γίνουν οι επιστήμονες του αύριο.

Με τη δημιουργική μας διάθεση και συνεργασία προχωράμε δυναμικά, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε το εκπαιδευτικό μας έργο, προσαρμοζόμαστε στις εξελίξεις και στοχεύουμε σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για τους μαθητές μας.

Που βρισκόμαστε

Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και την επεξεργασία των δεδομένων σας από τον ιστότοπο.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart