Ταυτότητα

>
Ταυτότητα

Ταυτότητα όμιλου ΝΟΥΣ

Ο όμιλος μας ιδρύθηκε από τη συνεργασία επιτυχημένων φροντιστηρίων στις περιοχές των βορείων προαστίων (Βριλήσσια – Μελίσσια, Νέα Ερυθραία), του κέντρου της Αθήνας (Κυψέλη, Αμπελόκηποι και Ζωγράφου) και του Πειραιά.

Η πορεία των φροντιστηρίων που συγκροτούν τον όμιλό μας αρχίζει από το 1990 στην Κυψέλη. Κύρια επιδίωξη της συνεργασίας είναι η διασφάλιση της δυναμικής για την υποστήριξη καινοτόμων και εξατομικευμένων υπηρεσιών για τους μαθητές κάθε βαθμίδας.

2020
2014
2013
2011
2010
2006
2006
2005
2003
1997
1996
1990
Λογότυπο Ομίλου
Ο καινοτόμος συνεργατικός όμιλος πρότυπων φροντιστηρίων ΝΟΥΣ συγκροτείται με τη συμμετοχή των εκπαιδευτηρίων: Αμπελοκήπων, Άνω Κυψέλης, Ζωγράφου, Καλλίπολης Πειραιά, Κυψέλης, Μελισσίων και Νέας Ερυθραίας.
Το φροντιστήριο στην περιοχή Ζωγράφου μεταστεγάζεται σε μεγαλύτερο κτήριο και σε κεντρικό σημείο της περιοχής στη Λεωφόρο Παπάγου 7-9.
Ίδρυση του εκπαιδευτηρίου της Νέας Ερυθραίας στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου από τους Μάνο Παπαδημητρίου, Βασίλη Μήτρου (Μαθηματικός), Γιώργο Πανούση (Μαθηματικός), Παναγιώτη Πανταζή, Μίλτο Τσαλιγόπουλο και Χρήστο Τσιούρη.
Ίδρυση του εκπαιδευτηρίου στον Πειραιά, στην Καλλίπολη, από τον Πάνο Αποστολόπουλο (Φυσικός Phd).
Ίδρυση του εκπαιδευτηρίου στην περιοχή των Μελισσίων από τους Δημήτρη Δασκαρόλη (Φυσικός MSc) και Θωμά Καραγιάννη (Μαθηματικός MSc) στο κτήριο επί της Λεωφόρου Πεντέλης.
Ίδρυση του εκπαιδευτηρίου των Αμπελοκήπων από τους Μίλτο Τσαλιγόπουλο, Χρήστο Τσιούρη (Φιλόλογος MPhil), Ηλία Παπαϊωάννου και Μάνο Παπαδημητρίου στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Ευρυτανίας.
Τα φροντιστήρια της Κυψέλης συγχωνεύονται, επεκτείνονται και επιτυγχάνουν μεγάλες διακρίσεις και επιτυχίες.
Ο Μίλτος Τσαλιγόπουλος (Μαθηματικός) γίνεται συνεργάτης του Μάνου Παπαδημητρίου στο φροντιστήριο της Κυψέλης και διευθυντής Θετικών σπουδών.
Ίδρυση νέου εκπαιδευτηρίου στην Κυψέλη από τον Μάνο Παπαδημητρίου (Φιλόλογος – Ιστορικός MA). Το εκπαιδευτήριο συνορεύει με το πρώτο κτήριο του φροντιστηρίου «Άλφα».
Ίδρυση του εκπαιδευτηρίου στην περιοχή του Ζωγράφου από τον Ηλία Παπαϊωάννου (Μαθηματικός, MD Μετεωρολογίας) και τον Δημοσθένη Βάκκα (Φυσικός, MD Ραδιοηλεκτρολογίας - ΜD Ηλεκτρονικού Αυτοματισμού).
Ίδρυση του δεύτερου εκπαιδευτηρίου της Κυψέλης στην Άνω Κυψέλη επί της οδού Βελβενδού.
Ίδρυση του πρώτου εκπαιδευτηρίου της Κυψέλης στο κτήριο της οδού Ζακύνθου από τον Παναγιώτη Πανταζή (Φυσικός) με την προσωνυμία «Άλφα».

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart